top of page

Esnek Yüklerinizi Ücretsiz Belirleyin


Energy Pool, elektrik tüketiminizi ücretsiz olarak analiz eder ve esneklik potansiyelinizi belirleyerek enerji maliyetlerinizi düşürür.


Energy Pool, Avrupa’nın önde gelen ve en deneyimli talep katılımı şirketlerinden biri olarak enerji tüketicilerini güçlendirecek enerji çözümleri sunmaktadır.


Energy Pool olarak önceliğimiz, kazan-kazan sonuçları sağlayan ortaklıklar yaratarak müşterilerimizin enerji tüketim maliyetlerini optimize etmek ve tüketimlerinin en kârlı şekilde yönetilmesini sağlamaktır.


Hedeflerimizi;

Maliyet optimizasyonu sunan enerji tedariki modelleri geliştirerek, Dinamik elektrik piyasasında doğru yerde ve doğru zamanda konumlanmanızı 7/24 sağlayarak, Esnek yük değerlendirmeleri ile ekstra gelir elde etmenize yardımcı olarak başarıyoruz.


Yenilikçi ve esnek çözümlerimizin en önemli bileşeni, ticari tüketicilerin enerji maliyetlerini önemli ölçüde düşüren talep katılımı kullanma yeteneğidir. Müşterilerimizin talep katılımı kullanma yeteneği, esnek yükleri ile doğru orantılıdır. Yüksek enerji tüketimi olan tesislerin alacakları ödeme karşılığında gönüllü olarak düşecekleri veya farklı saatlere kaydırabilecekleri yüklere esnek yük denmektedir.


Titiz bir çalışma ile tesisinizin elektrik tedarik yöntemindeki olumsuzluklar ve sahip olduğu esnek yük ortaya çıkarılabilir. Farklı elektrik tedarik yöntemlerinin uygulanmasıyla enerji maliyetleriniz en kârlı şekilde optimize edilebilir ve belirlenen esnekliğiniz piyasada değerlendirilerek size ek kazanç sağlayabilir.



Talep Katılımının Ülkemizdeki Durumu

Ülkemizde şu anda elektrik tüketicileri talep tarafı katılımının bir modeli olan fiyat tabanlı tarifelerden (Çok Zamanlı Tarife, Puant Yük Tarifesi…) yararlanıp elektrik tedarik yöntemlerini yönetme ve enerji maliyetlerini optimize edebilme şansına sahiptirler.


Talep katılımının bir diğer modeli olan “teşvik odaklı” talep tarafı modeli henüz taslak aşamasındadır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), her iki talep katılımı esnekliğinin de tamamlayıcı nitelikte olduğunu ve talep tarafının getirdiği esneklikten tüm tüketicilerin yararlanabilmesi için piyasamızda iki modelin de bir arada bulunmasının şart olduğunu bilmektedir. Son yayımlanan 26.12.2019 tarihli yönetmelik değişikliği taslağında “Talep Tarafı Katılımı” hizmeti için gerekli düzenlemelerin yapılması uygun görülmüştür.


Değişen Piyasada Yerinizi Alın

Talep katılımını enerji kullanımındaki veya talebindeki azalmadan/kaydırmadan kaynaklanan finansal değeri müşterilerimize artı değer olarak sunabileceğimiz bir değer paylaşım düzenlemesi olarak görüyoruz. Gelişmeye yeni başlayan enerji piyasamızda tüketicilerin enerji maliyetlerinde söz sahibi olabilmesi için gerekli tüm geliştirmeleri gerçekleştiriyoruz.


Fransa'da bulunan 200'den fazla şirket ve sanayi bölgesi, Energy Pool ile elektrik tüketimindeki esnekliklerinden halihazırda kazanç sağlıyor. Türkiye’de bulunan ticari elektrik tüketicilerini talep katılımının faydaları ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Eğer siz de değişen piyasada yerinizi almak, enerji maliyetlerinizi optimize etmek ve esnek yüklerinizden ekstra kazanç sağlamak isterseniz, elektrik tedarik ve esnek yük değerlendirme hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

info@energy-pool.com.tr adresine mail atarak,

0212 912 19 80 numarasını arayarak,

Ya da sitemizde bulunan iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Size göndereceğimiz anketi uzmanımız yardımıyla doldurabilir, esnek yüklerinizden ne kadar kazanç sağlayabileceğinizi öğrenebilir ve şirketinizin enerji geleceği için emin bir adım atabilirsiniz.

Anketimizi, sizler ile imzalayacağımız gizlilik anlaşmasından sonra doldurmanızı talep edeceğiz. Ankette (ve ek dokümanlarda) paylaşmış olduğunuz hiçbir bilgi üçüncü parti firma veya kişilerle paylaşılmayacak, ilgili veriler sadece belirtilen amaçlar doğrultusunda kullanılacaktır.

bottom of page